Stålarbejde til produktion, fiskeri & landbrug

HC Skibssmedie og Landbrugsservice åbnede tilbage i 2016 og udfører i dag mange forskellige opgaver indenfor bl.a. stålarbejde i Vestjylland. Ofte akutte opgaver i produktionsfabrikker, landbrug eller indenfor fiskeri. Kvalitetsikret smede- og stålarbejde til fornuftige priser.

Rustfrit Stålarbejde – når du har brug for det!

HC Skibssmedie og Landbrugsservice udfører forskellige typer rustfrit stålarbejde, og andet smedearbejde, for store og små virksomheder i Vestjylland. Det gælder både total-entrepriser, samt mere akutte ad hoc opgaver af varierende størrelse. Reparationer, installation og vedligeholdelse af genbrugsmaskiner, hydraulik, skrabeanlæg, sorteringsmaskiner, gravemaskiner, landbrugsmaskiner og meget andet.

Uanset hvilken type smede- eller stålarbejde du søger hjælp til, står HC Skibssmedie og Landbrugsservice klar til at hjælpe. Er der tale om større opgaver, kontakter vi gerne andre håndværkere og varetager totalentreprisen, så I ikke behøver bekymre jer om alle detaljerne og de øvrige samarbejdsaftaler. Vi har stor erfaring med at varetage total-entrepriser, og trækker på et professionelt netværk af dygtige og ansvarlige håndværkere, hvis arbejde vi kan stå inde for. Hos HC Skibssmedie og Landbrugsservice er du garanteret professionel kvalitet fra start til slut.

Har du spørgsmål andgående vores stålarbejde eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Find alle vores kontaktoplysninger her

Smede- og stålarbejde til Fiskeri

HC Skibssmedie og Landbrugsservice udfører ofte forskelligt smede- og rustfrit stålarbejde for lokale fiskere i Hvidesande, samt i de øvrige vestjyske kystbyer. Kvalitetsbevidst smedearbejde på fiskekutterne som fx. reparation af sorteringsmaskiner. Vi rykker altid hurtigt ud, så fiskerne ikke mister for mange penge på ventetiden. Sammen får vi livet langs kysten til at hænge bedre sammen.

Smede- og stålarbejde til Landbrug

Indenfor landbruget hjælper HC Skibssmedie og Landbrugsservice med fx. at reparere og vedligeholde skrabeanlæg. Fungerer de ikke optimalt, kan det koste landmændene dyrt. Her tæller det virkeligt, at landmanden hurtigt kan kalde en smed ind til at reparere anlægget. For at sikre virksomheden løbende vedligeholdelse, indgår HC Skibssmedie og Landbrugsservice gerne en serviceaftale, så driften sikres.

Smede- og stålarbejde til produktion

Produktionsvirksomheder har ofte brug for smede, som kan hjælpe dem med at vedligeholde maskinerne. Der kan også være tale om akutte maskinelle problemer, som kræver omgående reparation, for at produktionen kan fortsætte uden for store økonomiske tab. Uanset hvilken type smede- eller stålarbejde du og din produktion søger hjælp til, kan HC Skibssmedie og Landbrugsservice hjælpe. Vi rykker hurtigt ud, men hjælper også gerne med længerevarende vedligeholdelse. Skab tryghed i din produktionsvirksomhed med HC Skibssmedie og Landbrugsservice

Alt indenfor smede- og stålarbejde – også for private

Hos HC Skibssmedie og Landbrugsservice udfører vi mange erhvervsopgaver, men vi hjælper også gerne private med forskelligt smede- og stålarbejde. Vi har masser af erfaring med at lave forskelligt stål- og smedearbejde til altaner, trapper og terrasser – både enkle, stilrene løsninger, men også mere kunstfærdige udsmykninger.

Kontakt os gerne for mere information – sammen finder vi den rette løsning til jeres hjem.

 

En god mand der kan sit kram

kunde Jimmi Christiansen

Historien om HC Skibssmedie og Landbrugsservice

 
HC Skibssmedie og Landbrugsservice blev skabt tilbage i 2016 af Kleinsmed Heine Christensen. Helt fra begyndelsen har det handlet om kundernes behov. Om at stå til rådighed og udføre kvalitetsbevidst smede- og stålarbejde på kundens præmisser. Det nytter ikke noget at holde fast i komplicerede rutiner, når kunden har akut brug for en smed.

For at imødekomme kunder akut, men også ud fra langsigtede servicebehov, har Heine skabt HC Skibssmedie og Landbrugsservice. En kvalitetsbevidst og service-orienteret virksomhed, som kunderne altid kan regne med.